metalblog

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Niečo na odľahčenie (super vtip!!!)

   Niekde na nete som našiel tento vtip. Myslím, že každý, kto sa aspoň trochu vyzná v metalových subžánroch ho pochopí.... Je fakt skvelý, pretože humorným a dosť nadneseným spôsobom paroduje jednotlivé metalové odnože...   

VTIP

 Situace: V hradu hlidanem drakem je uveznena krasna princezna. Tady je pribeh, jak to dopadne, kdyz tam dorazi ruzni metalisti coby rytiri.

Power metal: Metalista prijede na bilem jednorozci, unikne drakovi, zachrani princeznu a pak se s ni miluje v kouzelnem lese.

Thrash metal: Metalista prijede, bojuje s drakem, zachrani princeznu a osuka ji.

Heavy metal: Metalista prijede na harleyi, zabije draka, da si par piv a osuka princeznu.

Folk metal: Metalista prijede s prateli, kteri hraji na akordeony, violy, fletny a spoustu dalsich podivnych nastroju, drak usne (z vseho toho tancovani). Pak vsichni odjedou.....bez princezny.

Viking metal: Metalista pripluje na lodi, zabije draka svoji velkou sekyrou, stahne ho z kuze a sni. Znasilni princeznu k smrti, ukradne jeji veci a pred odjezdem zapali hrad.

Death metal: Metalista prijede, zabije draka, osuka princeznu, zabije ji a odjede.

Black metal: Metalista dorazi o pulnoci, zabije draka a nabodne ho na kul pred hradem. Potom osuka princeznu do zadku, vypije jeji krev behem ritualu pred tim, nez ji zabije. Pak ji nabodne na kul vedle draka.

Gore metal: Metalista prijede, zabije draka a rozhazi jeho vnitrnosti pred hradem, osuka princeznu a zabije ji. Potom ji znova osuka, rozpare bricho a sni jeji vnitrnosti. Potom to, co zbyde, osuka jeste jednou, spali mrtvolu a jeste jednou osuka.

Doom metal: Metalista prijede, spatri jak je drak obrovsky, pomysli si, ze ho nemuze nikdy premoct, potom propadne depresim a spacha sebevrazdu. Drak ho sni a princeznu si da jako dezert. A to je konec smutneho pribehu.

Progressive metal: Metalista prijede s kytarou a zahraje 26 minutove solo. Drak se z nudy zabije sam. Metalista dorazi do princezniny loznice, zahraje dalsi solo s pouzitim vsech technik a melodii, ktere se naucil v poslednim roce na konzervatori. Princezna utece a vyda se hledat heavy metalistu.

Glam metal: Metalista prijede, drak se zacne smat, kdyz uvidi jeho zjev a necha ho projit dovnitr. Pote, co vejde do hradu, ukradne princezne make up a zacne natirat hrad nadhernou ruzovou barvou.

Nu metal: Metalista dorazi v Honde Civic a pokusi se bojovat s drakem. Jenze uhori, kdyz jeho debilni pytlovite obleceni chytne plamenem.

Redneck metal (Kabat, Alkehol...): Prijedou, draka vozerou, poblejou a pak jdou pro vidle a kydat hnuj.

    

Metal | stály odkaz

Komentáre

  1. pokracovanie
    Speed Metal: metalista se uhoní k smrti, ještě než dojde k hradu.

    Speed Metal verze 2: Princ rychle a jednoduše přiběhne, draka rychle a jednoduše zabije svým hlasem, rychle a jednoduše vošuká princeznu. A stejný postup opakuje minimálně na dalších deseti hradech….

    NS black metal: Přijede tankem Tiger, draka uhajluje k smrti a princeznu zplynuje, neboť nebyla arijského původu.

    White metal: Nějací divní poutníci přijdou s další částí Ježíšova kříže. Drak kříž během okamžiku změní na popel a tak na něj pošlou křížovou výpravu.

    Atmospheric metal Ještě dřív, než se k drakovi dostanou, chcípnou únavou z neustálého tahání jejich nástrojů.

    Speed metal: Metalisti přijedou a začnou si dělat z draka srandu. Ten se rozbrečí a zemře žalem. Pak si začnou dělat srandu i z princezny a ta se přidá k jejich skupině jako ženský vokál a jdou si dělat srandu z někoho dalšího.

    Industrial metal: Postaví vedle hradu továrnu a všichni se udusí jejími zplodinami. Hrad se začne rozpadat a tím je nádherné dílo Glam metalisty nenávratně zničeno.

    Symphonic metal: Dorazí celý orchestr a vytvoří z hradu veliké mraveniště. Drak tedy má zásoby na zimu.

    Gothic metal: Přijede, draka zkrotí a jde se s princeznou kochat pohledem na půlnoční hřbitov
    publikované: 23.02.2007 11:30:38 | autor: dagi (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. re:Dadka
    Ooooo Dadka, čomu môžem vďačiť za to, že si mi prispela na blog komentárom??? No teda...komentárom....ale aj vtip sa ráta, je dobrý. Že by si nemala čo robiť??? To si zapíšem do denníčka, dnes došlo k historickému momentu po tak dlhom pripomínaní môjho blogu :-))
    publikované: 23.02.2007 19:10:36 | autor: byzoparanoid (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. bystrikovi
    a este to aj bolo k veci
    publikované: 25.02.2007 20:18:08 | autor: dagi (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. re:Dadka
    No práve - až taký vecný komentár by som od Teba fakt nečakal :-))
    publikované: 25.02.2007 21:09:34 | autor: byzoparanoid (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014